Vacature template monteur tuin- en park

 

Bèr Huynen BV is erkend distributeur van bekende A-merken en is gespecialiseerd in verkoop, verhuur en onderhoud en reparatie van zowel tractoren en landbouwmachines als tuin- en parkmachines.

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

Monteur Tuin & Park (fulltime)

 

In deze functie ga je als monteur aan de slag in onze werkplaats, daarbij ga je nieuwe en gebruikte machines verkoop-klaar maken,  je verzorgt onderhoudsbeurten, je keurt machines en je lost storingen op.

 

We hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in de aanleg/installatie en reparatie van de Husqvarna robotmaaiers, daarom zul je gedurende bepaalde periodes van het jaar regelmatig op locatie bij de klanten robotmaaiers  installeren en repareren.

Voor deze functie is het belangrijk, dat de klant- en machinegegevens nauwkeurig digitaal bijgehouden worden; dit is eveneens onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden.

Wij zijn vooral op zoek naar kandidaten die betrokken zijn, van aanpakken weten en het goede voorbeeld volgen en/of geven; zo maken we samen het verschil. Met jouw positieve en servicegerichte instelling zorg jij er samen met onze collega’s voor dat we uitblinken in onze dienstverlening en draag je bij aan het verder versterken van onze marktpositie.

 

Uiteraard ben je technisch onderlegd, heb je minimaal een rijbewijs B en MBO 3-4 werk- en denkniveau. Affiniteit met tuin- en parkmachines is natuurlijk een must en een aantal jaren vergelijkbare ervaring is een pré.

 

Wij bieden een leuke baan met (op termijn) veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je gaat werken in een vakkundig en professioneel bedrijf met een goede naamsbekendheid.

We hebben een enthousiast team van collega’s met zeer veel ervaring en vakkennis dat er samen voor zorgt, dat onze mooie onderneming zich verder ontwikkelt en toekomstbestendig blijft.

 

Je krijgt de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring toe te passen en daarnaast bieden we je de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen die aansluiten op jouw behoeftes.

Wij bieden een salaris dat gerelateerd is aan jouw kennis en ervaring. Op onze arbeidsovereenkomsten is de CAO Metaal en Techniek van toepassing.

 

Enthousiast geworden? Laat ons dit vooral weten en stuur je CV  met motivatie naar verkoop@berhuynen.nl. Heb je nog vragen of wil je eerst telefonisch kennis maken? Neem dan contact op met Robèrt Huynen, telefoonnummer 06-41388890.