• Aan de Fremme 58
    Margraten
  • 043 458 4380
  • info@berhuynen.nl

OVER ONS

Bèr Huynen bv is een dynamisch bedrijf met een jong team dat zich richt op verkoop, verhuur en reparatie van tractoren, land- en akkerbouw­machines én tuin- en parkmachines.

GESCHIEDENIS

1990

Start

Het bedrijf wordt opgericht door de naamgever, de heer Bèr Huynen sr. De heer en mevrouw Huynen vestigen zich in Cadier en Keer. Door de sterke mechanisatie van de sector groeit het bedrijf gestaag. Bèr Huynen anticipeert op deze ontwikkeling en bediende vanaf het prille begin drie belangrijke disciplines: De professionals in de landbouw, de professionals in tuin- en parkonderhoud maar ook de particulier die gesteld is op degelijk advies en dito tuinmaterieel.
1999

Nieuwe locatie

Cadier en Keer wordt verlaten en Bèr Huynen vestigt het bedrijf op een geheel nieuwe locatie, industrieterrein Aan de Fremme te Margraten.
2002

Robèrt Huynen start met mobiele keuringen

Het landelijk SKL keuren van spuitmachines.
2004

Tweede generatie

Robèrt komt officieel in het bedrijf.

Massey Ferguson dealerschap

Bèr Huynen mag zich official dealer noemen van het gerenommeerde Massey Ferguson.
2008

Management

Robèrt neemt officieel het management van zijn ouders over. Met deze tweede generatie komt ook nieuw élan: de actieradius van Bèr Huynen bv heeft zich inmiddels uitgebreid tot geheel Zuid-Limburg, maar ook Midden-Limburg en de Duitse en Belgische grensstreek behoren tot het werkgebied.

LMB Bèr Huynen BV opgericht door Robèrt Huynen

Mobiele keuringen zijn een belangrijk speerpunt in de huidige professionele markt. Zowel voor landbouwtechniek als voor tuin en park heeft Bèr Huynen bv een aantal dealerschappen van gerenommeerde merken verworven zoals Massey Ferguson, Valtra, Lely, Weidemann, Joskin, Husqvarna, Sabo en Iseki.
2014

Merlo dealerschap

Bèr Huynen mag zich official dealer noemen van het gerenommeerde Merlo.
2015

Eerste editie Bèr Huynen Demodagen

2017

Fendt

Bèr Huynen mag zich official dealer noemen van het gerenommeerde Fendt.