Bent u gesteld op een strak en goed onderhouden gazon, maar u heeft geen tijd om dit regelmatig te onderhouden? Of geen zin, misschien? Een robotmaaier van Husqvarna is dan uw perfecte assistent. Deze robot werkt geheel zelfstandig, op het moment dat ú het wilt en zorgt voor zijn eigen brandstof. Zijn taak volbrengt hij met glans. Het wordt zelfs nog gemakkelijker dankzij de nieuwe i-phone app voor de Husqvarna Automower®, uiteraard gratis verkrijgbaar in de App Store.

Met de nieuwe i-phone app maait u uw gazon zonder dat u thuis bent. Iedere Automower® robot gazonmaaier is uitgerust met een GPS Communicatie-kit. Hiermee bedient u uw machine op afstand, kan worden gestart en gestopt en gemonitored middels het scherm van uw smartphone. De app bevat een installatiefilmpjes, een brochure en Frequently Asked Questions-file.

De GPS Communicatie-kit is verkrijgbaar voor het grootste deel van het Automower® assortiment. De GPS Communicatie-kit bevat eveneens een diefstal-tracking functie. De locatie van de Automower® is via GPS te volgen en de Communicatie-kit stuurt bij een onverwachte verplaatsing van de robotmaaier een SMS-alarm.