Zoals u wellicht weet is Bèr Huynen BV uniek in zijn kwaliteit en service. Door jarenlange ervaring, gedegen kennis van zaken en een rotsvast vertrouwen in een veranderende markt, hebben ons steeds meer klanten weten te vinden en is ons klantenbestand de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid.

Wij hebben het genoegen u mede te delen dat wij met ingang van 1 januari 2018 onze bedrijfsactiviteiten gaan uitbreiden door de overname van het familiebedrijf Enter-Force B.V. uit Maastricht. Hiermee kunnen wij u een breder pakket van werkzaamheden aanbieden. Enter-Force heeft een indrukwekkende geschiedenis waarin de levering van kwalitatief hoogwaardige producten centraal staat. Wij zijn dan ook verheugd dat wij Enter-Force B.V. onder onze hoede kunnen nemen. Door het samenvoegen van beide bedrijven wordt het productaanbod nog verder uitgebreid.

Beide partijen zijn bijzonder verheugd met de overname. Het vertrouwen van Ton en Viviane Lonissen in Robèrt Huynen als nieuwe eigenaar van Enter-Force is groot en zal zeker bijdragen aan de continuïteit van dit fantastische bedrijf. Het verzorgingsgebied van beide bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan en dat biedt veel perspectief voor de toekomst. Hiermee zal Enter-Force in sterke handen blijven. Voor onderhoud, service en verkoop van al onze producten staat een team van specialisten met kennis van zaken voor u klaar.

Wij zien de overname van Enter-Force B.V. als een enorme uitdaging waarmee beide bedrijven nog verder geprofessionaliseerd kunnen worden. Wij vertrouwen erop u in de toekomst daardoor nog beter van dienst te kunnen zijn.